Welkom bij Huisartsenpraktijk Voetbooglaan!


In onze groepspraktijk werken wij met een team van 4 artsen en een praktijkassistente. Nuttige informatie over de werking van de praktijk kan u op deze pagina vinden. Onze visie vindt u hier. Bij vragen zijn wij steeds beschikbaar voor u!


Gelieve steeds een mondmasker te dragen als u op consultatie komt en niet spontaan langs te komen, maar een afspraak te maken. Dit kan zowel online als telefonisch.

Praktijkinfo


Patientenfolders


Darmonderzoek AZ Klina

Darmonderzoek AZ KLINA

Een kijkonderzoek van de darm wordt ook wel endoscopie genoemd. De arts gaat met een flexibele slang via uw anus uw dikke darm in. Deze flexibele slang, met daarop een kleine camera en een lampje, wordt een endoscoop genoemd. Met de endoscoop kan de arts de binnenkant va uw darm goed bekijken. Poliepen en tumoren kunnen op die manier opgespoord worden.

Tijdens een colonoscopie wordt de gehele dikke darm onderzocht. Bij een sigmoïdoscopie onderzoekt de arts alleen het laatste S-vormige deel van de dikke darm wordt onderzocht. Een proctoscopie is een endoscopie van alleen de endeldarm.


AZ KLINA, dienst maag-darm ziekten Patiëntenfolder colonoscopie AZ KLINA met volledige thuisvoorbereiding Patiëntenfolder colonoscopie AZ KLINA met voorbereiding gedeeltelijk thuis en in het ziekenhuis
AFSPRAKEN