Artsen


Dr. Koen Nys

Huisarts - Sportgeneeskunde
Aangenomen arts federale politie

Huisarts is een fijn beroep. Ik hou van de variatie eigen aan het huisartsenberoep en het sociale contact met de mensen/patiënten.

Overleg met de collega's en de praktijkmedewerksters in onze groepspraktijk werkt stimulerend en is motiverend om nog beter te doen.

Bijkomende interesses zijn:
Orthopedie
Cardiologie
Sportgeneeskunde


Maak een afspraak

Dr. Roel Van Giel

Huisarts
Aangenomen arts federale politie en leger

Ik ben afgestudeerd aan de KULeuven in 2010. Huisartsgeneeskunde is voor mij een ongelooflijke boeiende discipline omwille van zijn brede kijk op de patiënten. Alle aspecten van een persoon (medisch, sociaal, psychisch, ethisch, cultureel,…) komen samen in deze discipline. Sinds 2013 werk ik in de Huisartsenpraktijk Voetbooglaan. Samen met mijn collega’s en onze medewerkers (praktijkassistente, verpleegkundige) realiseren we een kwalitatieve, continue zorg voor u.
Naast het medische aspect heb ik ook altijd een grote interesse gehad in de beleidsmatige aspecten van de gezondheidszorg. Momenteel ben ik voorzitter van Domus Medica, de vereninging van Vlaamse en Brusselse huisartsen en huisartsenkringen.

Bijzondere interesses:
Kindergeneeskunde
Algemene inwendige geneeskunde
Psychosociale zorg
Palliatieve zorg


Maak een afspraak

Dr. Tim Ryssens

Huisarts - Sportgeneeskunde

Opleiding:
2017: Geneeskunde - KULeuven
2019: Huisarts geneeskunde - Huisartsenpraktijk Monnikenhof Berendrecht
2020 – Sportgeneeskunde

Bijzondere interesses:
Orthopedie en Fysische geneeskunde
Pediatrie
Cardiologie
Diabetes type 2
Preventieve geneeskunde
Palliatieve zorg


Maak een afspraak

Dr. Merel De Backer

Huisarts in opleiding (HAIO)

Al vanaf het begin van mijn opleiding geneeskunde sprak de variëteit van het
huisartsenberoep mij enorm aan, en is dat ook mijn drijfveer om voor huisartsgeneeskunde te kiezen. Niet alleen de medische vraagstukken zorgen hiervoor, maar ook het contact met de patiënten en diens levensverhalen. Ik vind het mooi om te zien hoe er een unieke vertrouwensband kan ontwikkelen tussen patiënt en huisarts waarbij je de patiënt (misschien al wel zijn hele leven?) en diens omgeving kent, en de huisarts een constante waarde kan zijn bij zowel moeilijke als mooie momenten in het leven. Ik kijk er naar uit om vanaf oktober 2022 het vak te leren.


Maak een afspraak

Dr. Leen Wydooghe

Huisarts

In 2002 ben ik afgestudeerd als huisarts aan de Universiteit Antwerpen. Daarna heb ik 15 jaar als huisarts in Nederland gewerkt. Sinds oktober 2017 maak ik deel uit van het team in de Voetbooglaan.

Ik ben een huisarts met een brede interesse voor alle aandoeningen zowel lichamelijke als psychische. Ik zorg met plezier voor patiënten van alle leeftijden, van baby tot bejaarde. Daarbij vind ik het boeiend om te kijken naar de mens als individu en in zijn sociale context. Zowel voor preventieve (zoals uitstrijkjes), curatieve als palliatieve zorg bent u bij mij welkom.

Bijzondere interesses:
Pediatrie
Gynaecologie
Zwangerschapsbegeleiding


Maak een afspraak

Medewerkers


Katleen Konings

Secretariaat

Sinds 2016 ben ik werkzaam in de huisartsenpraktijk. Ik ondersteun de artsen op administratief, organisatorisch en secretarieel gebied. Met plezier neem ik uw telefonische oproepen aan, maak afspraken en beantwoord uw vragen om op die manier iedereen zo goed mogelijk verder te kunnen helpen.

Wendy Francken

Praktijkassistente / Verpleegkundige

Ik werk sinds 2020 in deze huisartsenpraktijk als praktijkassistente. Naast het werk op het secretariaat doe ik ook bloedafnames, vaccinaties, wondzorg en assisteer ik de artsen.

Beschikbaarheid artsen


Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Voormiddag 8u - 12u30 Dr. Nys Dr. Nys Dr. Nys Dr. Nys
Dr. Van Giel Dr. Van Giel
Dr. Ryssens Dr. Ryssens Dr. Ryssens Dr. Ryssens Dr. Ryssens
Dr. De Backer Dr. De Backer Dr. De Backer Dr. De Backer
Namiddag 14u - 19u Dr. Nys Dr. Nys Dr. Nys
Dr. Van Giel Dr. Van Giel
Dr. Ryssens Dr. Ryssens Dr. Ryssens Dr. Ryssens
Dr. De Backer Dr. De Backer Dr. De Backer
Avond 19u - 22u30 Dr. Ryssens